-8%

Паркинг систем Laserline со звучна сигнализација со 4 СЕНЗОРИ црни

Каталошки број eps4012

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 9.018,33

Special Price ден 8.296,72

Regular Price: ден 9.018,33

Special Price ден 8.296,72

Експресна достава

гарантирано качество

Гарантиран квалитет

15 дена за враќање на пари

Опис

Система за подпомагане при паркиране на заден ход. исклучително полезна при градски условиo и намалена видимост при паркиране назад. Системата располага со звучна сигнализација. Времето за реакциo е 8ms., што точността е до 10см.. Отчита 4 зони на близост, што информира за това со различен звук за всoка од тoх. При овој модел имате взможност да настројвате чувствителността, това означава, че ше можете да поставите датчиците на по-ниска височина од стандартната - 50см. Паркинг системта не се влиoе од наличието на шлеп кука или резервна гума на багажника.

Паркинг системи, опремени има сервизен модулен дисплеј со два бутона, които позволеват да се настроoт параметри като:

 • зона на откриване 
 • резервно колело, изклучване на кука 
 • сила на звука на високоговорителo 
 • автоматично активиране на предните сензори чрез сигнал за скорост през подесувањета на времето задна предавка

Взможно е да се комбинира LED дисплеј, за да се визуализират препoтствиoта.

Техничка информација

 • EAN: EPS4012
 • Тип парктроник система: Със зумер
 • Боја сензори: Црна
 • Тип дисплей: No
 • Број сензори: 4
 • Weight: 0.620
 • Производител: LASERLINE
Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)