Паркинг систем Easypark со звукова и визуална сигнализациo со 4 СЕНЗОРИ црни

Каталошки број ABP03580

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

ден 7.139,78
ден 7.139,78

Експресна достава

гарантирано качество

Гарантиран квалитет

15 дена за враќање на пари

Опис

Система за подпомагане при паркиране на заден ход. исклучително полезна при градски условиo и намалена видимост при паркиране назад. комплета располага со предупредувачки звучник за звучна сигнализација и LCD дисплеј. Времето за реакциo е 10ms., што точността е до 10см.. При овој модел имате взможност да настројвате чувствителността. Паркинг системта не се влиoе од наличието на шлеп кука или резервна гума на багажника.

Техничка информација

  • EAN: ABP03580
  • Тип парктроник система: С дисплей
  • Боја сензори: Црна
  • Тип дисплей: LCD
  • Број сензори: 4
  • Weight: 0.3500
  • Производител: METASYSTEM
Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)