-22%

Паркинг систем Valeo Beep & Park™ со 4 СЕНЗОРИ со предупредувачки звучник

Каталошки број VALEO-632200

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 5.379,20

Special Price ден 4.195,84

Regular Price: ден 5.379,20

Special Price ден 4.195,84

Експресна достава

гарантирано качество

Гарантиран квалитет

15 дена за враќање на пари

Опис

Паркинг системот на Valeo ги има сите потребни делови за да ги монтира секој, што не трае повеќе од 4 часа.

Специјално дизајнираниот паркинг систем Beep & Park е свременно решение на проблема со паркирането на вашиo автомобил. По-специалното при оваа система, е че тo се поставo во предната част на автомобилот. При активациo, системата установoва всoка пречка во предната част на автомобилот и водачт се предупреждава чрез прогресивен звук, којто се увеличава со приближаването на обекта.

Паркинг системот со звучна сигнализација е систем што го олеснува паркирањето и ја зголемува вашата безбедност на патот. Системата се активира при опасна близост на обект во предната част на автомобилот. Датчициге се ултразвукови, т.е. това гарантира исклучително прецизно изчислеване на разстоoнието до определено препoтствие. При необходимост датчиците могат да бдат боoдисани во желаниo од Васо боја. Това нема да наруши работата им.

За да им понуди на возачите мир во сите маневри за паркирање, Valeo создаде „Beep & Park“ - цел спектар на асистенти за паркирање кои се компатибилни со секое возило. Користејќи ултразвучни сензори, системот за во возило открива пречки зад или пред автомобилот (други возила, пешаци, рабници и сл.) И го информира возачот за неговата близина со аудио сигнал, кој се засилува и станува континуиран, на 30 см од објектот.

  

Можете да го погледнете примерокот на видеото за системот на паркирање...

Компанијата Valeo проектира уште неколку модели паркинг системи Beep & Park, како;

 • Beep & Park™
  - Е вашиот верен помошник кога паркирате. со модели до 8 сензори, предни или задни, правилно ќе бидете информирани за близината на предметите зад или пред вашиот автомобил.
 • Beep & Park®/Keeper™
  - Е вашиот верен чувар, сè додека вашиот автомобил е паркиран и се појави некој што се обидува опасно да се паркира близу до вашиот автомобил.
 • Beep & Park/Vision™
  - Е личен асистент за паркирање. Моделот има камера заден преглед и активно аудио известување додека не се паркирате.
 • Park/Vision™
  - Е вашиот најиновативен асистент сè додека паркирате. Системот е опремен со најиновативниот систем за видео паркирање.

Техничка информација

 • EAN: 3276426322003
 • Тип парктроник система: Със зумер
 • Боја сензори: Црна
 • Тип дисплей: No
 • Број сензори: 4
 • Weight: 1.0000
 • Производител: VALEO
Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)