-18%

Паркинг систем со LED дисплеј RD-037 со 4 сиви СЕНЗОРИ

Каталошки број 1307

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 2.279,68

Special Price ден 1.869,34

Regular Price: ден 2.279,68

Special Price ден 1.869,34

Експресна достава

Гаранција

Гаранција 12 месеца

15 дена за враќање на пари

Опис

Во комплетот содржи:

- 4 бр. ултразвучни сензори

- 1 бр. LED дисплеј /RD-037/

- контролна кутија

- кабли за поврзување

- фреза

- детално упатство

Паркинг систем со LED дисплеј модел RD-037 е систем што го олеснува паркирањето и ја зголемува вашата безбедност на патот. Системот се активира веднаш откако ќе се префрли во рикверц. Сензорите се ултразвучни, т.е. ова обезбедува исклучително точна пресметка на растојанието до одредена пречка. Доколку е потребно, сензорите можат да бидат обоени во саканата боја. Ова нема да ја наруши нивната работа.

За правилно и без проблеми работење на системот, се препорачува инсталирање во специјализирани сервиси.
 

Техничка информација

  • EAN: 0000010239
  • Тип парктроник система: С дисплей
  • Боја сензори: Сив
  • Тип дисплей: LED
  • Број сензори: 4
  • Weight: 1.0000
  • Производител: AUTOLUX

ГАРАНЦИЈА РОК: 12 месеца

Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)