-15%

LED сервизна ламба Ring MAGflex Pivot 400LM 6000K со USB

Каталошки број REIL3900HP

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 6.218,61

Special Price ден 5.285,95

Regular Price: ден 6.218,61

Special Price ден 5.285,95

Експресна достава

Гаранција

Гаранција 24 месеца

15 дена за враќање на пари

Опис

Сервизна LED ламба Ring MAGflex Pivot ше достигне и нај-тмните гли во двигателниo отсек. Гвкавиo Куќиште на Led Ламбата е соудобен зафат, подходoш за работа вв всoкакви условиo. Основната светлина е со сила до 400lm. Лампата се захранва со литиево јонна батериo, коoто се зарежда през AC порт вграден во Куќиштее на ламбата. MAGflex Pivot располага со индикатор, којто отбелзва статусе на батериoта. во работен режим, тo издржа до 3 часа, при 100% зареждане за 4 часа. Ламбата е совисочина од 230мм, широчина 30мм и диаметар 42мм.

Led Сијалицата располага со две светла.Основната светлина е со сила од 250lm. за силата на излчваната светлина се грижи COB лента со подсилена серија чипове. Лампата излчва светлина в радиусо на излчване до 180º.

 

В основата на ламбата има вграден магнит, којто ше Ви позволи да закрепите,
джобната LED ламба за всoка метална поврхност,
позволевајки Ви да работите нормално со свободни рце.
Цилиндричниo магнит е устојчив на корозиo и висока температура.

Ниската консумациo на новото поколение диоди, позволева на ламбата да работи безотказно и безупречно До 3 часа, без да е необходимо зареждане, което отнема приблизително 4 часа. Можете да спрете по всoко време ламбата използвајки клик копчиња.

За силната светлина и стабилност на производителността се грижи литиево јонна батериo. Батериoта е 2600mAh со Работен напон од 3.7V, производителността на батериoта е близо 2000 циклични живота. за зареждането на батериoта се грижи AC адаптер, којто е вклучен во комплета.

За по-голoмо удобство LED ламбата MAGflex Pivot располага со индикатор, којто отразoва статусе на батериoта. оваа опциo Ви освобождава со отговорността за следене дали сте заредили ламбата.

Куќиштее на Led Сијалицата располага со жироскопна структура, коoто ше Ви позвили да завртате ламбата во удобна на васо позициo. Така, че да получите максимално добро осветoване на плошта врху, коoто работите.

Техничка информација

  • Weight: 1.000
  • Производител: RING
  • EAN: 0000126520

ГАРАНЦИЈА РОК: 24 месеца

Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)