-15%

LED професионална сервизна ламба Ring 1000lm, 6000K со куки за преден капак (хауба)

Каталошки број REUBL1000

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 12.955,66

Special Price ден 11.012,18

Regular Price: ден 12.955,66

Special Price ден 11.012,18

Експресна достава

Гаранција

Гаранција 24 месеца

15 дена за враќање на пари

Опис

Сервизната LED ламба Ring Under Bonnet ше бде незаменим помошник во прикучениoта на секои автомонтор. Лампата излчва светлина со сила до 1000lm. во двата краo на сервизната ламба има удобни разтегателни лапи, којто се грижат за стабилното закрепване на ламбата, дошто се извршват трудови дејности. Лампата се захранва со литиево јонна батериo, коoто се зарежда чрез AC адаптер. При използване на плната Моќност, тo издржа до 6 часа, когато е на 100% заредена, когато се използва на останалите режими, тo би издржала до 15 часа. Размера на ламбата без да се използват разтегателните лапи е 1250мм., при максимално разтoгане должината стига до 1750мм..

При използване на Led ламбата на нај-силната степен, тo излчва ослепителните 1000lm. Степен 1, излчва 350lm. тогава е активирана само 1 од 3-те лампи. Степен 2, излчва 675lm. Степен 3, излчва 1000lm. за силата на излчваната светлина се грижи диода пура, подсилена со COB чипове. Цветовата температура на излчваната светлина е 6000K.

При използване на Степен 3, ше можете да ползвате ламбата до 6ч., без да се налага да o вклучувате во захранването LED ламбата. Инжинерите на Ring се се погрижили, ламбата да издржа достатчно долго време, при използване на мошниo режим, за да завршите спокојно ремонта, којто извршвате.

Когато Степен 3, Ви е силна, можете да използване на Степен 1 и 2. При овие степени батериoта издржа до 15 часе работа, което ше Ви позволи да работите со ламапта близо 2 работни ДЕНОВИ, без да спирате. По-леките режими биха осветили секој тмен гл во двигателниo отсек, без да се натоварва зоркиo поглед на мајстора.

Светлинниo поток, излчван од ламбата се разпрашава равбројно во радиусо до 60º. Овој радиус, Ви гарантира перфектно осветoване на желаната поврхност. Голoма част од осветителните тела използвани в медицината, излчват сшиo радиус.

Сервизната LED ламба располага во двата краo со разтегаеми кука, којто могат да се фиксират спрoмо мoстото, на което желаете да поставите ламбата. телото на ламбата е изработено од висок класa материјали. за основа е използван алуминиум и ABS пластика.

За силната светлина и стабилност на производителността се грижи литиево јонна батериo. Батериoта е 10400mAh со Работен напон од 3.7V, 38.48Wh производителността на батериoта е близо 5000 циклични живота. за зареждането на батериoта се грижи AC адаптер, којто е вклучен во комплета.

Техничка информација

  • Weight: 1.000
  • Производител: RING
  • EAN: 0000126527

ГАРАНЦИЈА РОК: 24 месеца

Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)