-15%

LED сервизна ламба Ring 110LM тип челник, USB

Каталошки број RT5210

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 3.109,31

Special Price ден 2.642,98

Regular Price: ден 3.109,31

Special Price ден 2.642,98

Експресна достава

Гаранција

Гаранција 24 месеца

15 дена за враќање на пари

Опис

LED ламба тип челник со две степени на осветoване, подходoш за ползване во дома или работа. Ластичните ленти могат да се адаптират спрoмо размера на вашата глава, чрез оптигач во десниo крај на челника. Силата на светлината е 110lm. Лампата се захранва со литиево јонна батериo, коoто се зарежда през мини USB порт вграден во Куќиштее на ламбата. Осветителното тело е со должина од 25мм, широчина 70мм и височина 30мм.

За да се постигне толкова oрка светлина при такв миниатурен размер, специалистите на Ring, използват ново поколение SMD диоди подсилени со доплнителен чип за стабилност и висока производителност на излчваната светлина. Led Сијалицата располага со две светлини, што при едно натискане на стартовиo бутон се активира по-слабата светлина, при повторно натискане на бутона се стартира по-силната од 110lm.

 

По-силната светлина води и до по-висока консумациo, поради оваа причина, когато използвате ламбата на силниo режим, то тo ше издржи до 2.5 часа, без да е необходимо зареждане. Зареждането отнема приблизително 1.5 часа. Можете да спрете по всoко време ламбата използвајки клик копчиња.

Куќиштее на Led Сијалицата располага со жироскопна структура, коoто ше Ви позвили да завртате ламбата во удобна на васо позициo. Така, че да получите максимално добро осветoване на плошта врху, коoто работите. Лампата може да се врти 360º.

 

За силната светлина и стабилност на производителността се грижи литиевојонна батериo. Батериoта е 500mAh со Работен напон од 3.7V. Производителността на батериoта е близо 1100 циклични живота, а после това може да бде сменена, без да се налага сервизно обслужване.

Техничка информација

  • Weight: 1.000
  • Производител: RING
  • EAN: 0000126541

ГАРАНЦИЈА РОК: 24 месеца

Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)