-20%

комплет 2 бр. халогенски сијалици Osram H7 Night Breaker Laser +150% 12V, 55W, PX26D, 1500lm

Каталошки број 64210NL-HCB

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 2.869,96

Special Price ден 2.295,88

Regular Price: ден 2.869,96

Special Price ден 2.295,88

Експресна достава

гарантирано качество

Гарантиран квалитет

15 дена за враќање на пари

Опис

 серија NIGHT BREAKER LASER 

со новата серија Night Breaker Laser, вие ше получите до 150% по-oрка светлина, должината на светлинниo лч достига до 150 метра, така вие ше имате значително по-голoма видимост на птo. Излчваната светлина на серијата е до 20% по-бела, во сравнение со стандартната серија халогенски сијалици. оваа серија крушки е подходoша за шофорите, които желаoт да поставoт по-силно осветление на автомобилот си.

Предности:

 • 150% по-oрка светлина, во сравнение со стандартните халогенски сијалици.
 • До 150 метра должина на излчваниo светлинен поток.
 • До 20% по-бела излчвана светлина, во сравнение со стандартните халогенски сијалици.

оваа серија се предлага само со следните Типови цокли:

 • H1
 • H3
 • H4
 • H7
 • H8
 • H11
 • HB3
 • HB4

ИСТОРИЈА

OSRAM е водечки глобален производител на автомобилски светилки. Со приближно 110 годишната историја, брендот е технолошки лидер во производството на уреди за осветлување и системи. Сè започна во Берлин во 1906 година, кога беше официјално регистриран брендот OSRAM. Оттогаш OSRAM не престанува да се развива. Со текот на годините, тој го направи преминот од конвенционална во ламба за празнење и од LED технологија во ласерска. Компанијата е добитник на бројни награди и одликувања за иновации и квалитет на своите производи. Во март 2015 година OSRAM ги подложува своите LED технологии на сериозни тестови за квалитет, кои се избрани за оваа намена од водечкиот експерт DEKRA.

Техничка информација

 • Тип МПС: Автомобили
 • Тип сијалица: H7
 • Пред опис на сијалици: ЗА ФАРОВИ
 • Моќност: 55W
 • Волтажа: 12V
 • Тип цокъл: PX26d
 • Weight: 1.000
 • EAN: 4052899991811
 • Производител: OSRAM
Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)