Халогенна сијалица Bosch H4 12V, 60/55W, P43t, 1 број

Каталошки број 1 987 302 923

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

ден 199,16
ден 199,16

Експресна достава

гарантирано качество

Гарантиран квалитет

15 дена за враќање на пари

Опис

  ХАЛОГЕННИ сијалици   

BOSCH е лидер в производстводо на халогенни сијалици. Секоја една ламба е преминала сите тестови за квалитет по стандартите на SAE. Приоритет на компанијата е да предложи на клиентите си максимално квалитет, издръжливост и надеждност.

Секоја ламба произведена од BOSCH гарантира продължителен живод. квалитетто на сијалиците одговаря на най-високите стандарти. На повечето автомобили фабрично се поставуват халогенни сијалици BOSCH.                                                                

Стандартните халогенни сијалици на BOSCH предлагат по-добра прегледност и должина на светлинния проструја од конкурентните производители на осветителни тела.                                                                      

јакостта на светлинния проструја Подобрува прегледноста на патот без да заслепява уделниците в движението. Цветоата температура на излъчваната светлина при халогенните сијалици може да биде од 2800K до 3500K.

Техничка информација

  • Тип МПС: Автомобили
  • Тип сијалица: H4
  • Пред опис на сијалици: ЗА ФАРОВИ
  • Моќност: 60/55W
  • Волтажа: 12V
  • Тип цокъл: P43t
  • Weight: 0.300
  • EAN: 0000007717
  • Производител: BOSCH
Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)