Инструменти и консумативи

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Алкални батерии Energizer A27 12V, 2 броя -5% Алкални батерии Energizer A27 12V, 2 броя

Regular Price: ден 109,60

Special Price ден 104,34

Кат. број: GEA27
Алкални батерии Energizer MAX AAA 1.5V, 10 броя Алкални батерии Energizer MAX AAA 1.5V, 10 броя
ден 366,50
Кат. број: GEAAA-LR03 MAX
Графитена грес CX80 40ml Графитена грес CX80 40ml
ден 305,13
Кат. број: CX080
Грес за лагери CX80 40ml Грес за лагери CX80 40ml
ден 328,80
Кат. број: CX215
Динамометричен клуч Petex 28-210Nm со 3 издувен украса -15% Динамометричен клуч Petex 28-210Nm со 3 издувен украса

Regular Price: ден 3.840,00

Special Price ден 3.251,20

Кат. број: 44710000
Контактна грес CX80 40ml Контактна грес CX80 40ml
ден 349,84
Кат. број: CX303
Литиева батерия Energizer Lithium CR1616 3V Литиева батерия Energizer Lithium CR1616 3V
ден 146,43
Кат. број: GECR1616
Литиева батерия Energizer Lithium CR2012 3V -5% Литиева батерия Energizer Lithium CR2012 3V

Regular Price: ден 163,52

Special Price ден 155,19

Кат. број: GECR2012
Литиева батерия Energizer Lithium CR2016 3V -5% Литиева батерия Energizer Lithium CR2016 3V

Regular Price: ден 89,43

Special Price ден 85,05

Кат. број: GECR2016
Литиева батерия Energizer Lithium CR2025 3V Литиева батерия Energizer Lithium CR2025 3V
ден 78,04
Кат. број: GECR2025
Литиева батерия Energizer Lithium Photo CR123 3V -5% Литиева батерия Energizer Lithium Photo CR123 3V

Regular Price: ден 274,00

Special Price ден 260,41

Кат. број: GECR123
Литиева грес CX80 40ml Литиева грес CX80 40ml
ден 276,19
Кат. број: CX031
Многофункционална смазка CX80 500ml -12% Многофункционална смазка CX80 500ml

Regular Price: ден 725,99

Special Price ден 638,75

Кат. број: CX076
Спрей за премахване на стикери и лепенки CX80 500ml -12% Спрей за премахване на стикери и лепенки CX80 500ml

Regular Price: ден 781,23

Special Price ден 687,41

Кат. број: CX306
Спрей за ремъци CX80 500ml -12% Спрей за ремъци CX80 500ml

Regular Price: ден 436,65

Special Price ден 384,48

Кат. број: CX311
Bardahl - Лубрикант за ремци (против свирене) -9% Bardahl - Лубрикант за ремци (против свирене)

Regular Price: ден 811,20

Special Price ден 738,24

Кат. број: BAR-9404
PVC изолационна лента HPX тип VDE 19mm/10m црна -12% PVC изолационна лента HPX тип VDE 19mm/10m црна

Regular Price: ден 86,80

Special Price ден 76,28

Кат. број: xb1910
PVC изолационна лента HPX тип VDE 19mm/20m бела -12% PVC изолационна лента HPX тип VDE 19mm/20m бела

Regular Price: ден 165,72

Special Price ден 145,99

Кат. број: iw1920
PVC изолационна лента HPX тип VDE 19mm/20m жолто-зелена -12% PVC изолационна лента HPX тип VDE 19mm/20m жолто-зелена

Regular Price: ден 165,72

Special Price ден 145,99

Кат. број: ie1920
PVC изолационна лента HPX тип VDE 19mm/20m црвена -12% PVC изолационна лента HPX тип VDE 19mm/20m црвена

Regular Price: ден 165,72

Special Price ден 145,99

Кат. број: ir1920
PVC изолационна лента HPX тип VDE 19mm/20m црна -12% PVC изолационна лента HPX тип VDE 19mm/20m црна

Regular Price: ден 165,72

Special Price ден 145,99

Кат. број: ib1920
Автомобилна двојно лепoша лента HSA 12mm/10М -12% Автомобилна двојно лепoша лента HSA 12mm/10М

Regular Price: ден 1.157,38

Special Price ден 1.018,40

Кат. број: hsa004
Автомобилна двојно лепoша лента HSA 12mm/2mm -12% Автомобилна двојно лепoша лента HSA 12mm/2mm

Regular Price: ден 423,49

Special Price ден 372,64

Кат. број: hsa024s
Автомобилна двојно лепoша лента HSA 19mm/10М -12% Автомобилна двојно лепoша лента HSA 19mm/10М

Regular Price: ден 1.641,37

Special Price ден 1.444,53

Кат. број: hsa005
Автомобилна двојно лепoша лента HSA 19mm/2mm -12% Автомобилна двојно лепoша лента HSA 19mm/2mm

Regular Price: ден 597,10

Special Price ден 525,64

Кат. број: hsa025s
Автомобилна двојно лепoша лента HSA 6mm/10М -12% Автомобилна двојно лепoша лента HSA 6mm/10М

Regular Price: ден 762,82

Special Price ден 671,19

Кат. број: hsa002
Автомобилна двојно лепoша лента HSA 9mm/10М -12% Автомобилна двојно лепoша лента HSA 9mm/10М

Regular Price: ден 962,73

Special Price ден 846,99

Кат. број: hsa003
Аерозолна монтажна паста Wurth 300ml Аерозолна монтажна паста Wurth 300ml
ден 1.303,80
Кат. број: 0893850
алуминиумска лента HPX 50mm/5m -12% алуминиумска лента HPX 50mm/5m

Regular Price: ден 384,04

Special Price ден 338,01

Кат. број: zc30s
алуминиумска лента HPX 50mm/5m -12% алуминиумска лента HPX 50mm/5m

Regular Price: ден 1.078,46

Special Price ден 949,14

Кат. број: al5050
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5