Акумулатори за коли

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 140Ah 800 A с со лев (+) Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 140Ah 800 A с со лев (+)
ден 18.107,67
Кат. број: 0 092 T40 760
Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 170Ah 1000 A с со лев (+) Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 170Ah 1000 A с со лев (+)
ден 22.147,53
Кат. број: 0 092 T40 770
Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 215Ah 1150 A с сo лев (+) Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 215Ah 1150 A с сo лев (+)
ден 25.772,22
Кат. број: 0 092 T40 800
Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 225Ah 1150 A с сo лев (+) Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 225Ah 1150 A с сo лев (+)
ден 31.011,54
Кат. број: 0 092 T50 800
Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 125Ah 850 A сo лев (+) Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 125Ah 850 A сo лев (+)
ден 10.987,62
Кат. број: 625 045 085
Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 140Ah 1000 A сo лев (+) Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 140Ah 1000 A сo лев (+)
ден 12.099,84
Кат. број: 640 020 100
Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 155Ah 1100 A сo лев (+) Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 155Ah 1100 A сo лев (+)
ден 13.453,62
Кат. број: 655 104 110
Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 170Ah 1200 A сo лев (+) Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 170Ah 1200 A сo лев (+)
ден 13.453,62
Кат. број: 670 043 120
Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 180Ah 1250 A сo лев (+) Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 180Ah 1250 A сo лев (+)
ден 14.905,60
Кат. број: 680 032 125
Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 210Ah 1300 A сo лев (+) Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 210Ah 1300 A сo лев (+)
ден 16.483,84
Кат. број: 710 014 130
Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 230Ah 1400 A сo лев (+) Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 230Ah 1400 A сo лев (+)
ден 16.483,84
Кат. број: 730 011 140
Акумулатор Monbat P SMF 140 Ah 1000 A сo лев (+) Акумулатор Monbat P SMF 140 Ah 1000 A сo лев (+)
ден 11.732,90
Кат. број: 640 020 100 SMF
Акумулатор Monbat P SMF 180 Ah 1250 A сo лев (+) Акумулатор Monbat P SMF 180 Ah 1250 A сo лев (+)
ден 14.785,04
Кат. број: 680 032 125 SMF
Акумулатор Monbat P SMF 230 Ah 1400 A с лев (+) Акумулатор Monbat P SMF 230 Ah 1400 A с лев (+)
ден 16.988,00
Кат. број: 730 011 140 SMF
Сортирај по Покажи
32
Изглед