Акумулатори за коли

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
64
Изглед
1 2
Акумулатор BOSCH Silver S4 12V 60Ah 540 A с десен (+) Акумулатор BOSCH Silver S4 12V 60Ah 540 A с десен (+)
ден 8.738,63
Кат. број: 0 092 S40 040
Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 140Ah 800 A с со лев (+) Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 140Ah 800 A с со лев (+)
ден 18.107,67
Кат. број: 0 092 T40 760
Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 170Ah 1000 A с со лев (+) Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 170Ah 1000 A с со лев (+)
ден 22.147,53
Кат. број: 0 092 T40 770
Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 215Ah 1150 A с сo лев (+) Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 215Ah 1150 A с сo лев (+)
ден 25.772,22
Кат. број: 0 092 T40 800
Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 225Ah 1150 A с сo лев (+) Акумулатор BOSCH TECMAXX 12V 225Ah 1150 A с сo лев (+)
ден 31.011,54
Кат. број: 0 092 T50 800
Акумулатор Deta Power 45Ah 300 A с лев (+) Акумулатор Deta Power 45Ah 300 A с лев (+)
ден 5.086,76
Кат. број: DB455
Акумулатор Deta Power 70Ah 540 A сo лев (+) Акумулатор Deta Power 70Ah 540 A сo лев (+)
ден 8.604,48
Кат. број: DB705
Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 125Ah 850 A сo лев (+) Акумулатор Monbat DYNAMIC HD 125Ah 850 A сo лев (+)
ден 10.987,62
Кат. број: 625 045 085
Сортирај по Покажи
64
Изглед
1 2