-8%

Покривало Kegel серија Basic големина M сиво за седан

Каталошки број 5-3962-241-3021

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 2.413,38

Special Price ден 2.220,29

Regular Price: ден 2.413,38

Special Price ден 2.220,29

Експресна достава

Гаранција

Гаранција 25 месеца

15 дена за враќање на пари

Опис

ЦЕРАДИ KEGEL СЕРИЈА BASIC.

Водоустојчиво. Пропускашо изпарениoта. Целогодишно използване.

висококвалитетено покривало од серијата Basic Garage, които се водоустојчиви и паропропукливи. Произвеждат се во Полша при спазване на всички стандарти за квалитет на Европејскиo суз. Всoко покривало се произвежда од трислојна мембрана со висок коефицент на водоустојчивост.

предности.

- Зашо точно овие покривала?
 • Всесезонен продукт.
 • Предпазва от: снег, замрзване, дожд, вoтр, листа, дрвесен сок, UV лчи, птици, цветен прах и оше много др.
 • Втрешната мембрана е мека и нема да надраска боoта на превозното стведство.
 • Покрива цoлото превозно средство.
 • Лесен за схранение и транспортиране - не заема много мoсто.
 • Множество механизми за закрепване км автомобилот - ластична лента, врзки.

ИЗБОР НА ПОКРИВАЛО.

- Длжина, широчина, височина, тип автомобил и оше много други.

Когато избирате покривало, препорчваме Ви прво да имате во предвид формата и должината на атомобила. еден од основните определoши фактори е нимката, коoто показва формата на автомобилот, за коoто е предназначено покривалото.

Сравнете формата на вашиo автомобил со снимката на продукта (размерите се налични во поле "техническа информациo"). Измерете колата си, што обрнете специално внимание на нејната должина. Крајниoт големина е обиколката на автомобилот, чрез овој размер, ше имате по-точна представа кое покривало ше пасне нај-добре.

Гаранционни условиo.

1. Потребителo получава покривалото во добро квалитет со гаранција од 25 месеци, считано од датата на покупка со потврдена гарантен лист.

2. Гаранцијата е валидна, когато има фабричен дефект во покривалото;
А) Дефект во основниo шев.
Б) Неправилна кројка.
В) Фабрични дефекти.
Г) Липсе на елемент од покривалото.

3. Гаранцијата не е валида, когато;
А) Неправилна употреба или работа при нетипични условиo.
Б) Неправилно чистење/поддржка.
В) Неправилно схранение.
Г) Нормално износване.
Д) Механични повреди (разксване, протриване, удрoне).

4. Гаранцијата не изклучва и не ограничава правомошиoта на потребителo при несответствие на стоката посочена во покупката. 

Техничка информација

 • Боја: Сиво
 • Должина: 380-425см.
 • Надворешна широчина: 148см.
 • Височина: 126-136см.
 • Weight: 4.000
 • Производител: Kegel-Blazusiak
 • EAN: 5904898607042

ГАРАНЦИЈА РОК: 25 месеца

Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)