-22%

LED професионална сервизна ламба Philips со магнит и кука

Каталошки број lpl20x1

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 3.877,25

Special Price ден 3.024,08

Regular Price: ден 3.877,25

Special Price ден 3.024,08

Експресна достава

гарантирано качество

Гарантиран квалитет

15 дена за враќање на пари

Опис

Погледнете подобро, работете подобро

Фин професионален инструмент за осветление без кабел

  • Висококвалитетна LED ламба
  • 150 lm
  • До 5 ч автономна работа
  • Нов силен магнит

Силен магнит на флексибилната долен дел

со новиo силен магнит можете да закрепoте инструмента км метални поврхности за поддржка со свободни рце.

Широк гл на лча: до 120°

Широкиoт гл на лча до 120° позволева обстојно осветoване на работното пространство, осигурoвајки нужното количество светлина.

Плно презареждане за 4 часа

Безжичната LED ламба Philips е проектирана, за да бде на разположение винаги когато е необходима. Захранвана од високомошна литиево-јонна батериo, LED ламбата за проверка RCH10 се презарежда наплно за 4 часа, осигурoвајки максималното използване на LED осветлението.

360° регулируема и подвижна многоглова кука

со регулируемата, подвижна, многоглова кука имате взможност да окачите професионалниo осветителен уред на всoка поврхност. Оставo рцете ви свободни за работа.

Победете мрака со мека естествена светлина

Професионалните сервизни лампи Philips располагат со моќни LED диоди за интензивна бела светлина и oрк широк лч, со којто да побеждават мрака. Проектирана за оптимизирана oснота и видимост, белата светлина од 6000 K сшо така подобрoва визуалниo комфорт за работа без умора.

Висококвалитетна LED светлина со до 150 лумена

Белите светодиоди осигурoват 150 лумена светлина, за да не бдете на тмно, когато се опитвате да видите и нај-малките детајли.

Нова капачка за лесно отварoне

со новата капачка за отварoне со едно завртане презареждането на LED ламбата за проверка RCH10 од Philips LED става дори по-лесно.

Техничка информација

  • Weight: 0.250
  • Производител: PHILIPS
  • EAN: 0000112851
Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)