Прагови за џипови

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Ramm ролбар Misutonida за Mitsubishi L 200 115 Cv 2002-2006 -10% Ramm ролбар Misutonida за Mitsubishi L 200 115 Cv 2002-2006

Regular Price: ден 39.721,14

Special Price ден 35.749,07

Кат. број: RAMM/0120/IX
Ramm ролбар Misutonida за Mitsubishi Pajero 2.5/3.2 TDI 3-5 врати 2003-2006 -10% Ramm ролбар Misutonida за Mitsubishi Pajero 2.5/3.2 TDI 3-5 врати 2003-2006

Regular Price: ден 39.721,14

Special Price ден 35.749,07

Кат. број: RAMM/0140/IX
Ramm ролбар Misutonida за Nissan Pick Up 2.5 TD двојна кабина 130cv 2002-2004 -10% Ramm ролбар Misutonida за Nissan Pick Up 2.5 TD двојна кабина 130cv 2002-2004

Regular Price: ден 39.721,14

Special Price ден 35.749,07

Кат. број: RAMM/0132/IX
Алуминиумски прагови за Nissan Navara D40 2010=> Двојна кабина -20% Алуминиумски прагови за Nissan Navara D40 2010=> Двојна кабина

Regular Price: ден 29.811,20

Special Price ден 23.848,96

Кат. број: SSNAVARAD40
Висок ролбар Misutonida за Chevrolet Captiva после 2011 година -10% Висок ролбар Misutonida за Chevrolet Captiva после 2011 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/291/IX
Висок ролбар Misutonida за Ford Kuga после 2008 година -10% Висок ролбар Misutonida за Ford Kuga после 2008 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/223/IX
Висок ролбар Misutonida за Ford Ranger 2007-2009 -10% Висок ролбар Misutonida за Ford Ranger 2007-2009

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/204/IX
Висок ролбар Misutonida за Ford Ranger 2009-2011 -10% Висок ролбар Misutonida за Ford Ranger 2009-2011

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/250/IX
Висок ролбар Misutonida за Ford Ranger после 2012 година -10% Висок ролбар Misutonida за Ford Ranger после 2012 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/295/IX
Висок ролбар Misutonida за Great Wall Wingle двојна кабина 2009-2011 -10% Висок ролбар Misutonida за Great Wall Wingle двојна кабина 2009-2011

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/254/IX
Висок ролбар Misutonida за Great Wall Wingle двојна кабина после 2011 година -10% Висок ролбар Misutonida за Great Wall Wingle двојна кабина после 2011 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/303/IX
Висок ролбар Misutonida за Great Wall Wingle единична кабина 2010-2011 -10% Висок ролбар Misutonida за Great Wall Wingle единична кабина 2010-2011

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/267/IX
Висок ролбар Misutonida за Honda CR-V 2007-2009 -10% Висок ролбар Misutonida за Honda CR-V 2007-2009

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/196/IX
Висок ролбар Misutonida за Honda CR-V 2010-2012 -10% Висок ролбар Misutonida за Honda CR-V 2010-2012

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/281/IX
Висок ролбар Misutonida за Honda CR-V после 2012 година -10% Висок ролбар Misutonida за Honda CR-V после 2012 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/342/IX
Висок ролбар Misutonida за Hyundai iX35 после 2010 година -10% Висок ролбар Misutonida за Hyundai iX35 после 2010 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/264/IX
Висок ролбар Misutonida за Hyundai iX35 после 2010 година -20% Висок ролбар Misutonida за Hyundai iX35 после 2010 година

Regular Price: ден 21.736,93

Special Price ден 17.389,72

Кат. број: MED/264/IX
Висок ролбар Misutonida за Hyundai Santa Fe 2000-2006 -10% Висок ролбар Misutonida за Hyundai Santa Fe 2000-2006

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/111/IX
Висок ролбар Misutonida за Hyundai Santa Fe 2006-2010 -10% Висок ролбар Misutonida за Hyundai Santa Fe 2006-2010

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/176/IX
Висок ролбар Misutonida за Hyundai Santa FE 2006-2010 -20% Висок ролбар Misutonida за Hyundai Santa FE 2006-2010

Regular Price: ден 19.563,55

Special Price ден 15.650,66

Кат. број: MED/176/IX
Висок ролбар Misutonida за Hyundai Santa Fe 2010-2012 -10% Висок ролбар Misutonida за Hyundai Santa Fe 2010-2012

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/273/IX
Висок ролбар Misutonida за Hyundai Santa Fe после 2012 година -10% Висок ролбар Misutonida за Hyundai Santa Fe после 2012 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/333/IX
Висок ролбар Misutonida за Hyundai Terracan после 2004 година -10% Висок ролбар Misutonida за Hyundai Terracan после 2004 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/154/IX
Висок ролбар Misutonida за Hyundai Tucson после 2004 година -10% Висок ролбар Misutonida за Hyundai Tucson после 2004 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/152/IX
Висок ролбар Misutonida за Isuzu D-Max 2007-2012 -10% Висок ролбар Misutonida за Isuzu D-Max 2007-2012

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/197/IX
Висок ролбар Misutonida за Isuzu D-Max Road Map со двојна кабина 2002-2006 -10% Висок ролбар Misutonida за Isuzu D-Max Road Map со двојна кабина 2002-2006

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/183/IX
Висок ролбар Misutonida за Isuzu D-Max после 2012 година -10% Висок ролбар Misutonida за Isuzu D-Max после 2012 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/314/IX
Висок ролбар Misutonida за Jeep Cherokee после 2008 година -10% Висок ролбар Misutonida за Jeep Cherokee после 2008 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/222/IX
Висок ролбар Misutonida за Jeep Compass 2007-2010 -10% Висок ролбар Misutonida за Jeep Compass 2007-2010

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/205/IX
Висок ролбар Misutonida за Jeep Compass после 2011 година -10% Висок ролбар Misutonida за Jeep Compass после 2011 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/298/IX
Висок ролбар Misutonida за Jeep Grand Cherokee после 2011 година -10% Висок ролбар Misutonida за Jeep Grand Cherokee после 2011 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/288/IX
Висок ролбар Misutonida за KIA Carens после 2008 година -10% Висок ролбар Misutonida за KIA Carens после 2008 година

Regular Price: ден 22.362,75

Special Price ден 20.126,26

Кат. број: MA/219/IX
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ние предлагаме прагови за џипови со висок квалитет на изработка, најчесто от алуминиум и ABS пластика, која издржува тешки килажи. Тие имат долга амортизација и си ја запазуват формата со години