Продукти MaxhausT за премиум автомобили

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Deep Speaker 2.0 MaxhausT 60 Watt, 2 oHm, 300 Hz, IP65 -3% Deep Speaker 2.0 MaxhausT 60 Watt, 2 oHm, 300 Hz, IP65

Regular Price: ден 51.468,80

Special Price ден 49.924,48

Кат. број: 1-1-01-MX
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Звукот си има име - MaxhausT!

Звучен систем MaxhausT симулира реален звучен мотор и футуристични електронски звуци, како типот на автомобилот.

Системот MaxhausT симулира мотор со голем обем (V6/V8), преку надворешни звучници.

  • Перфектен звук, кој се контролира преку сопствена програма MaxhausT .
  • произведено во Германия