Сензор за фабрички паркинг систем 66216902181 за BMW серија 5 E39

Каталошки број 18-66216902181

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

ден 1.533,96
ден 1.533,96

Експресна достава

Гаранција

Гаранција 3 месеца

15 дена за враќање на пари

Опис

         Фабрички паркинг сензор - 1 парче со оригинален број 66216902181

Моделот е компатибилен со следниве модели на BMW:
серија 5 
- E39

Референтни броеви : 66210143459, 66218368727

Техничка информација

  • Weight: 0.1500
  • Производител: AUTOLUX
  • EAN: 0000011817

ГАРАНЦИЈА РОК: 3 месеца

 

Марка/Модел

Година

KW

HP

CC

Вид

BMW 5 (E39) 520 i

04.99 - 06.03

100

136

1991

Saloon

BMW 5 (E39) 520 i

09.00 - 06.03

125

170

2171

Saloon

BMW 5 (E39) 525 i

09.00 - 06.03

141

192

2494

Saloon

BMW 5 (E39) 530 i

09.00 - 06.03

170

231

2979

Saloon

BMW 5 (E39) 535 i

04.99 - 06.03

180

235

3498

Saloon

BMW 5 (E39) 540 i

04.96 - 06.03

210

286

4398

Saloon

BMW 5 (E39) M

10.98 - 06.03

294

400

4941

Saloon

BMW 5 (E39) M 4.9

10.98 - 06.03

294

400

4941

Saloon

BMW 5 (E39) 520 d

02.00 - 06.03

100

136

1951

Saloon

BMW 5 (E39) 525 td

01.97 - 06.03

85

116

2497

Saloon

BMW 5 (E39) 525 t

02.00 - 06.03

120

163

2497

Saloon

BMW 5 (E39) 525 tds

01.96 - 06.03

105

143

2503

Saloon

BMW 5 (E39) 530 d

09.00 - 06.03

142

193

2926

Saloon

BMW 5 Touring (E39) 520 i

04.99 - 05.04

100

136

1991

Estate

BMW 5 Touring (E39) 520 i

01.97 - 09.00

110

150

1991

Estate

BMW 5 Touring (E39) 520 i

09.00 - 05.04

125

170

2171

Estate

BMW 5 Touring (E39) 523 i

01.97 - 09.00

125

170

2494

Estate

BMW 5 Touring (E39) 525 i

09.00 - 05.04

141

192

2494

Estate

BMW 5 Touring (E39) 528 i

01.97 - 09.00

142

193

2793

Estate

BMW 5 Touring (E39) 530 i

09.00 - 05.04

170

231

2979

Estate

BMW 5 Touring (E39) 540 i

01.97 - 05.04

210

286

4398

Estate

BMW 5 Touring (E39) 520 d

02.00 - 09.03

100

136

1951

Estate

BMW 5 Touring (E39) 525 d

02.00 - 05.04

120

163

2497

Estate

BMW 5 Touring (E39) 525 tds

03.97 - 05.04

105

143

2503

Estate

BMW 5 Touring (E39) 530 d

08.98 - 09.00

135

184

2926

Estate

BMW 5 Touring (E39) 530 d

09.00 - 05.04

142

193

2926

Estate

Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)