За контакти

Пишете на контактната ни форма

Во рамките на 24 ч. Ке добиете одговор од наш консултант.

Општи услови

Општи услови 

Општи услови

Општи услови 

Адрес

бул. Александар Македонски 1А, Скопје

Работно време:

Сабота
10:00- 15:00 

Неделa
Неработен ден

Е-маил адреса

auto_luks@yahoo.com

 

Телефони

070 737 304  070 593 594  078 290 679 078 290 678

 

 

Ке ни биде мило да не посетите и на место во реалниот физичка продавница на адреса: бул. Александар Македонски 1А, Скопје.

Овде со нај-големо задоволство ке ги исполниме сите ваши тунинг желби. Ве  очекуваме нетрпение!