Led осветлување

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
LED лампа Osram тип C5W 31mm., студено бяла 6000K, 12V, 45LM, 1W, SV8.5-8, 1 брой -28% LED лампа Osram тип C5W 31mm., студено бяла 6000K, 12V, 45LM, 1W, SV8.5-8, 1 брой

Regular Price: ден 427,03

Special Price ден 307,35

Кат. број: 6438DWP-01B
LED лампа Osram тип C5W 36mm., студено бяла 6000K, 12V, 45LM, 0.60W, SV8.5-8, 1 брой -28% LED лампа Osram тип C5W 36mm., студено бяла 6000K, 12V, 45LM, 0.60W, SV8.5-8, 1 брой

Regular Price: ден 427,03

Special Price ден 307,35

Кат. број: 6418DWP-01B
LED лампа Osram тип C5W 41mm., студено бяла 6000K, 12V, 25LM, 0.60W, SV8.5-8, 1 брой -28% LED лампа Osram тип C5W 41mm., студено бяла 6000K, 12V, 25LM, 0.60W, SV8.5-8, 1 брой

Regular Price: ден 427,03

Special Price ден 307,35

Кат. број: 6413DWP-01B
LED лампа OSRAM тип PS19W бяла 6000K, 140LM, 12V, 1.6W, PG20-1 -13% LED лампа OSRAM тип PS19W бяла 6000K, 140LM, 12V, 1.6W, PG20-1

Regular Price: ден 1.024,00

Special Price ден 896,00

Кат. број: 5201DWP
Комплект 2 броя LED лампи Osram тип P21W, червени, 12V, 100LM, 1.40W, BA15s -28% Комплект 2 броя LED лампи Osram тип P21W, червени, 12V, 100LM, 1.40W, BA15s

Regular Price: ден 1.540,74

Special Price ден 1.109,30

Кат. број: 7506DRP-02B
Комплект 2 броя LED лампи Osram тип W21W кехлибар, 12V, 55LM, 1.40W, W3x16d -28% Комплект 2 броя LED лампи Osram тип W21W кехлибар, 12V, 55LM, 1.40W, W3x16d

Regular Price: ден 1.594,62

Special Price ден 1.148,16

Кат. број: 7505DYP-02B
LED ламба C5W Canbus, студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 36 мм, 1 бр. -25% LED ламба C5W Canbus, студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 36 мм, 1 бр.

Regular Price: ден 304,70

Special Price ден 228,31

Кат. број: 5125
LED ламба C5W Canbus, студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 36мм, 1бр. -25% LED ламба C5W Canbus, студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 36мм, 1бр.

Regular Price: ден 362,11

Special Price ден 271,58

Кат. број: 1116-1
LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 31 мм, 1 бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 31 мм, 1 бр.

Regular Price: ден 216,38

Special Price ден 162,07

Кат. број: 5116
LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 31 мм, 1бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 31 мм, 1бр.

Regular Price: ден 260,54

Special Price ден 195,19

Кат. број: 1114-1
LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 36 мм, 1 бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 36 мм, 1 бр.

Regular Price: ден 304,70

Special Price ден 228,31

Кат. број: 5117
LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 36 мм, 1бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 36 мм, 1бр.

Regular Price: ден 260,54

Special Price ден 195,19

Кат. број: 1114-2
LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 39 мм, 1 бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 39 мм, 1 бр.

Regular Price: ден 304,70

Special Price ден 228,31

Кат. број: 5118
LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 39 мм, 1бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 39 мм, 1бр.

Regular Price: ден 304,70

Special Price ден 228,31

Кат. број: 1114-3
LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 42 мм, 1 бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 42 мм, 1 бр.

Regular Price: ден 304,70

Special Price ден 228,31

Кат. број: 5119
LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 42 мм, 1бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 0.5W, SV8.5-8, 42 мм, 1бр.

Regular Price: ден 304,70

Special Price ден 228,31

Кат. број: 1115
LED ламба C5W студено бела, 12V, 1W, SV8.5-8, 31 мм, 1бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 1W, SV8.5-8, 31 мм, 1бр.

Regular Price: ден 282,62

Special Price ден 211,97

Кат. број: 1170
LED ламба C5W студено бела, 12V, 5W, SV8.5-8, 36 мм, 1 бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 5W, SV8.5-8, 36 мм, 1 бр.

Regular Price: ден 547,58

Special Price ден 410,69

Кат. број: 5106
LED ламба C5W студено бела, 12V, 5W, SV8.5-8, 39 мм, 1 бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 5W, SV8.5-8, 39 мм, 1 бр.

Regular Price: ден 547,58

Special Price ден 410,69

Кат. број: 5107
LED ламба C5W студено бела, 12V, 5W, SV8.5-8, 42 мм, 1 бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 12V, 5W, SV8.5-8, 42 мм, 1 бр.

Regular Price: ден 547,58

Special Price ден 410,69

Кат. број: 5108
LED ламба C5W студено бела, 1W, SV8.5-8, 39 мм, 1бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 1W, SV8.5-8, 39 мм, 1бр.

Regular Price: ден 282,62

Special Price ден 211,97

Кат. број: 1172
LED ламба C5W студено бела, 1W, SV8.5-8, 42 мм, 1бр. -25% LED ламба C5W студено бела, 1W, SV8.5-8, 42 мм, 1бр.

Regular Price: ден 282,62

Special Price ден 211,97

Кат. број: 1173
LED ламба H11 CREE, студено бела, 12V, PGJ19-2, 1 бр. -25% LED ламба H11 CREE, студено бела, 12V, PGJ19-2, 1 бр.

Regular Price: ден 1.235,60

Special Price ден 926,48

Кат. број: LED3012
LED ламба H11 студено бела, 12V, 10W, PGJ19-2, 1 бр. -25% LED ламба H11 студено бела, 12V, 10W, PGJ19-2, 1 бр.

Regular Price: ден 898,21

Special Price ден 673,88

Кат. број: 1189
LED ламба H3 студено бела, 12V, 5W, PK22s, 1бр. -25% LED ламба H3 студено бела, 12V, 5W, PK22s, 1бр.

Regular Price: ден 529,92

Special Price ден 397,44

Кат. број: 1162
LED ламба H4 студено бела, 12V, 30W, P43t, 1бр. -25% LED ламба H4 студено бела, 12V, 30W, P43t, 1бр.

Regular Price: ден 1.059,84

Special Price ден 794,88

Кат. број: 1204
LED ламба H6W студено бела, 12V, 1W, BAX9s, 1 бр. -25% LED ламба H6W студено бела, 12V, 1W, BAX9s, 1 бр.

Regular Price: ден 397,44

Special Price ден 298,08

Кат. број: 5131
LED ламба H6W студено бела, 12V, 1W, BAX9s, 1 бр. -25% LED ламба H6W студено бела, 12V, 1W, BAX9s, 1 бр.

Regular Price: ден 309,12

Special Price ден 231,84

Кат. број: 5130
LED ламба H7 CREE, студено бела, 12V, PX26d, 1 бр. -25% LED ламба H7 CREE, студено бела, 12V, PX26d, 1 бр.

Regular Price: ден 874,37

Special Price ден 655,78

Кат. број: LED3010
LED ламба H7 студено бела, 12V, 10W, PX26d, 1 бр. -25% LED ламба H7 студено бела, 12V, 10W, PX26d, 1 бр.

Regular Price: ден 898,21

Special Price ден 673,88

Кат. број: 1187
LED ламба H8 студено бела, 12V, 10W, PGJ19-1, 1 бр. -25% LED ламба H8 студено бела, 12V, 10W, PGJ19-1, 1 бр.

Regular Price: ден 898,21

Special Price ден 673,88

Кат. број: 1188
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5