Акумулатор BOSCH Silver Plus S5 12V 63Ah 610 A со десен (+)

Каталошки број 0 092 S50 050

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА: 070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

ден 10.586,92
ден 10.586,92

Експресна достава

Гаранција

Гаранција 24 месеца

15 дена за враќање на пари

Опис

Техничка информација

  • Тип МПС: Автомобили
  • Капацитет: N/A
  • Поляритет: Десен плюс
  • Тип кутия: Европейска
  • Тип клеми: СТАНДАРТНИ
  • Волтажа: 12V
  • Weight: 10.0000
  • Производител: BOSCH

ГАРАНЦИЈА РОК: 24 месеца

Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)