Компресори за гуми

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Авариен комплект Osram за спукана гума -12% Авариен комплект Osram за спукана гума

Regular Price: ден 3.708,48

Special Price ден 3.263,68

Кат. број: OTSK4
Аналогов компресор Osram модел 200 за гуми 12V, 10A, 5.5bar -22% Аналогов компресор Osram модел 200 за гуми 12V, 10A, 5.5bar

Regular Price: ден 2.526,72

Special Price ден 1.970,75

Кат. број: OTI200
Дигитален компресор Osram TYREinflate 2000 за гуми 5200 mAh, 8.3 bar -12% Дигитален компресор Osram TYREinflate 2000 за гуми 5200 mAh, 8.3 bar

Regular Price: ден 6.168,06

Special Price ден 5.427,97

Кат. број: OTIR2000
Компресор Alca с лампа 12V, 21 bar -8% Компресор Alca с лампа 12V, 21 bar

Regular Price: ден 4.045,44

Special Price ден 3.721,98

Кат. број: 219 000
Компресор ALCA тип автомобилна гума 12V, 17 bar -8% Компресор ALCA тип автомобилна гума 12V, 17 bar

Regular Price: ден 2.759,68

Special Price ден 2.538,82

Кат. број: 241 500
Мини компресор 12V, 10AMP, 85W, 100PSI Мини компресор 12V, 10AMP, 85W, 100PSI
ден 1.656,96
Кат. број: RAC610
Уплътнител Osram Tyreseal 450 за временен ремонт на спукана гума, 450ml -12% Уплътнител Osram Tyreseal 450 за временен ремонт на спукана гума, 450ml

Regular Price: ден 1.761,28

Special Price ден 1.550,08

Кат. број: OTSB450
Сортирај по Покажи
32
Изглед