Кабли за пренос на струја

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
5
Изглед
1 2
Кабели Osram за подаване на ток 150A, 6/12V, 6mm², 2.5 метра Кабели Osram за подаване на ток 150A, 6/12V, 6mm², 2.5 метра -20%
Кабели Osram за подаване на ток 150A, 6/12V, 6mm², 2.5 метра
Кат. број: OSC060

Regular Price: ден 759,04

Special Price ден 607,36

На лагер

Кабели Osram за подаване на ток 200A, 12V, 8.5mm², 3 метра Кабели Osram за подаване на ток 200A, 12V, 8.5mm², 3 метра -20%
Кат. број: OSC101

Regular Price: ден 1.088,96

Special Price ден 871,36

На лагер

Кабели Osram за подаване на ток 300A, 12V, 16mm², 3 метра Кабели Osram за подаване на ток 300A, 12V, 16mm², 3 метра -20%
Кат. број: OSC160

Regular Price: ден 1.467,52

Special Price ден 1.174,08

На лагер

Кабели Osram за подаване на ток 700A, 12/24V, 25mm², 3.5 метра Кабели Osram за подаване на ток 700A, 12/24V, 25mm², 3.5 метра -20%
Кабели Osram за подаване на ток 700A, 12/24V, 25mm², 3.5 метра
Кат. број: OSC250A

Regular Price: ден 2.112,32

Special Price ден 1.689,60

На лагер

Кабели Osram за подаване на ток 900A, 12/24V, 35mm², 4.5 метра Кабели Osram за подаване на ток 900A, 12/24V, 35mm², 4.5 метра -20%
Кат. број: OSC350A

Regular Price: ден 3.488,00

Special Price ден 2.790,40

На лагер

Сортирај по Покажи
5
Изглед
1 2