Кабели за подаване на ток

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Кабели Osram за подаване на ток 150A, 6/12V, 6mm², 2.5 метра -20% Кабели Osram за подаване на ток 150A, 6/12V, 6mm², 2.5 метра

Regular Price: ден 759,04

Special Price ден 607,36

Кат. број: OSC060
Кабели Osram за подаване на ток 200A, 12V, 8.5mm², 3 метра -20% Кабели Osram за подаване на ток 200A, 12V, 8.5mm², 3 метра

Regular Price: ден 1.085,12

Special Price ден 868,16

Кат. број: OSC101
Кабели Osram за подаване на ток 300A, 12V, 16mm², 3 метра -20% Кабели Osram за подаване на ток 300A, 12V, 16mm², 3 метра

Regular Price: ден 1.461,44

Special Price ден 1.169,28

Кат. број: OSC160
Кабели Osram за подаване на ток 700A, 12/24V, 25mm², 3.5 метра -20% Кабели Osram за подаване на ток 700A, 12/24V, 25mm², 3.5 метра

Regular Price: ден 2.089,60

Special Price ден 1.671,68

Кат. број: OSC250A
Кабели Osram за подаване на ток 900A, 12/24V, 35mm², 4.5 метра -20% Кабели Osram за подаване на ток 900A, 12/24V, 35mm², 4.5 метра

Regular Price: ден 3.488,00

Special Price ден 2.790,40

Кат. број: OSC350A
Кабели Petex за подаване на ток 12/24V, 16mm², 3 метра -10% Кабели Petex за подаване на ток 12/24V, 16mm², 3 метра

Regular Price: ден 972,61

Special Price ден 875,39

Кат. број: 44613098
Кабели Petex за подаване на ток 12/24V, 25mm², 3.5 метра -10% Кабели Petex за подаване на ток 12/24V, 25mm², 3.5 метра

Regular Price: ден 1.551,87

Special Price ден 1.396,42

Кат. број: 44613598
Кабели Petex за подаване на ток 12/24V, до 120A, 2 метра -8% Кабели Petex за подаване на ток 12/24V, до 120A, 2 метра

Regular Price: ден 353,92

Special Price ден 325,70

Кат. број: 44632098
Кабели Professional Osram за подаване на ток 700A, 12/24V, 25mm², 3.5 метра -20% Кабели Professional Osram за подаване на ток 700A, 12/24V, 25mm², 3.5 метра

Regular Price: ден 6.861,76

Special Price ден 5.489,28

Кат. број: OSC250
Кабели Professional Osram за подаване на ток 900A, 12/24V, 35mm², 4.5 метра -20% Кабели Professional Osram за подаване на ток 900A, 12/24V, 35mm², 4.5 метра

Regular Price: ден 11.589,12

Special Price ден 9.271,36

Кат. број: OSC350
Сортирај по Покажи
32
Изглед