Кабели за зареждане на електромобили

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Кабел Osram за зарядно на електромобил с 5 пина тип 2 към тип 1, 240V, 16A, 3.6KW -20% Кабел Osram за зарядно на електромобил с 5 пина тип 2 към тип 1, 240V, 16A, 3.6KW

Regular Price: ден 26.542,66

Special Price ден 21.234,30

Кат. број: OCC11605
Кабел Osram за зарядно на електромобил с 5 пина тип 2 към тип 1, 240V, 32A, 7.2KW -20% Кабел Osram за зарядно на електромобил с 5 пина тип 2 към тип 1, 240V, 32A, 7.2KW

Regular Price: ден 30.202,37

Special Price ден 24.161,98

Кат. број: OCC13205
Кабел Osram за зарядно на електромобил с 7 пина тип 2 към тип 2 240V, 16A, 3.6KW -20% Кабел Osram за зарядно на електромобил с 7 пина тип 2 към тип 2 240V, 16A, 3.6KW

Regular Price: ден 26.058,82

Special Price ден 20.847,23

Кат. број: OCC21605
Кабел Osram за зарядно на електромобил с 7 пина тип 2 към тип 2 240V, 32A, 7.2KW -20% Кабел Osram за зарядно на електромобил с 7 пина тип 2 към тип 2 240V, 32A, 7.2KW

Regular Price: ден 30.202,37

Special Price ден 24.161,98

Кат. број: OCC23205
Кабел Osram за зарядно на електромобил с 7 пина тип 2 към тип 2 480V, 32A, 22KW -20% Кабел Osram за зарядно на електромобил с 7 пина тип 2 към тип 2 480V, 32A, 22KW

Regular Price: ден 35.827,46

Special Price ден 28.662,14

Кат. број: OCC23P05
Сортирај по Покажи
32
Изглед