Прибор за итни состојби

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3
Bardahl - спреј за надуване на спукани гуми -9% Bardahl - спреј за надуване на спукани гуми

Regular Price: ден 985,60

Special Price ден 896,90

Кат. број: BAR-4942
LED сигнална лампа Osram LIGHTsignal LED BEACON LIGHT оранжева 12-24V, 7W, 1900K -25% LED сигнална лампа Osram LIGHTsignal LED BEACON LIGHT оранжева 12-24V, 7W, 1900K

Regular Price: ден 3.029,44

Special Price ден 2.272,00

Кат. број: RBL102
Smart диагностично зарoдно Ring 12V, 12A за акумулатори 25-300Ah -15% Smart диагностично зарoдно Ring 12V, 12A за акумулатори 25-300Ah

Regular Price: ден 14.194,88

Special Price ден 12.065,54

Кат. број: RESC612
Smart зарoдно Ring 12V, 1A за акумулатори 20Ah-60Ah -15% Smart зарoдно Ring 12V, 1A за акумулатори 20Ah-60Ah

Regular Price: ден 5.047,17

Special Price ден 4.290,05

Кат. број: RESC701
Smart зарoдно Ring 12V, 4A за акумулатори 90Ah-140Ah на агрегати до 2.0L -15% Smart зарoдно Ring 12V, 4A за акумулатори 90Ah-140Ah на агрегати до 2.0L

Regular Price: ден 6.308,74

Special Price ден 5.362,56

Кат. број: RESC704
Smart зарoдно Ring 12V, 6A за акумулатори 110Ah-160Ah на агрегати до 3.5L -15% Smart зарoдно Ring 12V, 6A за акумулатори 110Ah-160Ah на агрегати до 3.5L

Regular Price: ден 9.988,61

Special Price ден 8.490,50

Кат. број: RESC706
Smart зарядно Osram модел 904, 6/12V, 2/4A за акумулатори до 90Ah -25% Smart зарядно Osram модел 904, 6/12V, 2/4A за акумулатори до 90Ah

Regular Price: ден 3.310,72

Special Price ден 2.482,88

Кат. број: OEBCS904
Smart зарядно Osram модел 906, 6/12V, 3/6A за акумулатори до 110Ah -25% Smart зарядно Osram модел 906, 6/12V, 3/6A за акумулатори до 110Ah

Regular Price: ден 5.107,84

Special Price ден 3.831,04

Кат. број: OEBCS906
Smart зарядно Osram модел 908, 6/12V, 4/8A за акумулатори до 150Ah -25% Smart зарядно Osram модел 908, 6/12V, 4/8A за акумулатори до 150Ah

Regular Price: ден 6.028,16

Special Price ден 4.521,28

Кат. број: OEBCS908
Аварийна лампа Osram LEDguardian Road Flare, 9V, 6W, 2000K -5% Аварийна лампа Osram LEDguardian Road Flare, 9V, 6W, 2000K

Regular Price: ден 2.142,78

Special Price ден 2.035,71

Кат. број: LEDSL102
Аварийна лампа Osram LEDguardian Truck Flare, 6V, 3W, 2000K -25% Аварийна лампа Osram LEDguardian Truck Flare, 6V, 3W, 2000K

Regular Price: ден 3.731,20

Special Price ден 2.798,40

Кат. број: LEDSL103
Автоаптечка БДС/М3 -8% Автоаптечка БДС/М3

Regular Price: ден 882,56

Special Price ден 811,78

Кат. број: 16998
Аналогов компресор Osram модел 200 за гуми 12V, 10A, 5.5bar -12% Аналогов компресор Osram модел 200 за гуми 12V, 10A, 5.5bar

Regular Price: ден 2.489,54

Special Price ден 2.190,72

Кат. број: OTI200
Вншна батериo Ring за моторот е вклучен до 2L обем, 12V, 150-300A -15% Вншна батериo Ring за моторот е вклучен до 2L обем, 12V, 150-300A

Regular Price: ден 6.834,69

Special Price ден 5.809,66

Кат. број: RPPL200
Вншна батериo Ring за моторот е вклучен до 2L обем, 12V, 300-600A -15% Вншна батериo Ring за моторот е вклучен до 2L обем, 12V, 300-600A

Regular Price: ден 9.463,10

Special Price ден 8.043,39

Кат. број: RPPL300
Външна батерия Osram Batterystart 200 за стартиране на двигателя, 6000mAh, 12V, 150-500A -25% Външна батерия Osram Batterystart 200 за стартиране на двигателя, 6000mAh, 12V, 150-500A

Regular Price: ден 6.512,00

Special Price ден 4.884,16

Кат. број: OBSL200
Външна батерия Osram Batterystart 400 за стартиране на двигателя, 16800mAh, 12V, 400-2000A -25% Външна батерия Osram Batterystart 400 за стартиране на двигателя, 16800mAh, 12V, 400-2000A

Regular Price: ден 13.657,92

Special Price ден 10.243,52

Кат. број: OBSL400
Външна батерия Osram Batterystart PRO 700 за стартиране на двигателя, 76.8Wh, 12V, 650-1500A -25% Външна батерия Osram Batterystart PRO 700 за стартиране на двигателя, 76.8Wh, 12V, 650-1500A

Regular Price: ден 37.347,84

Special Price ден 28.010,88

Кат. број: OEBSPL700
Дигитален компресор Osram TYREinflate 2000 за гуми 5200 mAh, 8.3 bar -12% Дигитален компресор Osram TYREinflate 2000 за гуми 5200 mAh, 8.3 bar

Regular Price: ден 6.944,00

Special Price ден 6.110,72

Кат. број: OTIR2000
Дигитално зарoдно Ring 6/12V за акумулатори до 90Ah на агрегати до 2.0L -15% Дигитално зарoдно Ring 6/12V за акумулатори до 90Ah на агрегати до 2.0L

Regular Price: ден 4.205,82

Special Price ден 3.575,04

Кат. број: RESC404
Дигитално зарoдно устројство Cartrend DP10.0 12V 2A/10A + 24V/5A -8% Дигитално зарoдно устројство Cartrend DP10.0 12V 2A/10A + 24V/5A

Regular Price: ден 6.200,00

Special Price ден 5.704,00

Кат. број: 10622
Дигитално зарoдно устројство Cartrend DP4.0 - 6V/2A, 12V 2A/4A -8% Дигитално зарoдно устројство Cartrend DP4.0 - 6V/2A, 12V 2A/4A

Regular Price: ден 6.200,00

Special Price ден 5.704,00

Кат. број: 10620
Жолта обезопасителна жилетка Petex Димензија L -8% Жолта обезопасителна жилетка Petex Димензија L

Regular Price: ден 190,40

Special Price ден 175,17

Кат. број: 43910019
Зарoдно Absaar за акумулатор 12V, 15-60Ah, 6A -8% Зарoдно Absaar за акумулатор 12V, 15-60Ah, 6A

Regular Price: ден 3.440,64

Special Price ден 3.165,57

Кат. број: 77905
Зарoдно устројство Ring 12V, 12A за акумулатори 20Ah-180Ah на агрегат до 3.0L -15% Зарoдно устројство Ring 12V, 12A за акумулатори 20Ah-180Ah на агрегат до 3.0L

Regular Price: ден 8.832,32

Special Price ден 7.507,58

Кат. број: RECB212
Зарoдно устројство Ring 12V, 6A за акумулатори 20Ah-70Ah на агрегат до 1.6L -15% Зарoдно устројство Ring 12V, 6A за акумулатори 20Ah-70Ah на агрегат до 1.6L

Regular Price: ден 4.731,78

Special Price ден 4.022,14

Кат. број: RECB106
Зарoдно устројство Ring 12V, 8A за акумулатори 20Ah-120Ah на агрегат до 2.5L -15% Зарoдно устројство Ring 12V, 8A за акумулатори 20Ah-120Ah на агрегат до 2.5L

Regular Price: ден 4.731,78

Special Price ден 4.022,14

Кат. број: RECB208
Кабели Osram за подаване на ток 150A, 6/12V, 6mm², 2.5 метра -25% Кабели Osram за подаване на ток 150A, 6/12V, 6mm², 2.5 метра

Regular Price: ден 759,04

Special Price ден 569,28

Кат. број: OSC060
Кабели Osram за подаване на ток 200A, 12V, 8.5mm², 3 метра -25% Кабели Osram за подаване на ток 200A, 12V, 8.5mm², 3 метра

Regular Price: ден 1.085,12

Special Price ден 813,76

Кат. број: OSC101
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3